Att få sitt drömhår är idag möjligt tack vare olika metoder av hårförlängning. Det mest naturliga utseendet får du om du använder äkta löshår som kommer från människor. Det är alltid dyrare att köpa äkta löshår i Stockholm men du får ett fantastiskt resultat som ser helt naturligt ut. Dessutom är äkta löshår hållbart, tar du hand om det på rätt sätt kan du ha kvar det i över sex månader. Det är viktigt att du köper riktigt bra hårvårdsprodukter, annars riskerar du att både ditt eget naturliga hår och löshåret fort ser slitet ut. Men sköter du bara om ditt äkta löshår på rätt sätt kommer du att se ut som vilken Hollywood-stjärna som helst.

Var kan man köpa äkta löshår i Stockholm?

Många salonger som gör hårförlängning säljer också äkta löshår. Köper du löshår på en salong så får du också hjälp med att välja färg och att sätta in slingorna. Man kan också beställa äkta löshår på internet. Det finns många web-butiker som erbjuder snabb leverans och som har ett brett sortiment med många olika typer av löshår att välja från. Handlar du på internet kan du beställa löshåret i lugn och ro hemma i vardagssoffan till väldigt bra priser från butiker som har öppet dygnet runt.

Vilken metod är bäst?

När du väl bestämt dig för att göra hårförlängning så måste du bestämma vilken metod du vill använda för att sätta in dit äkta löshår i Stockholm. Din frisör kan rekommendera dig vilken metod som passar bäst beroende på vilken typ av hår du har och hur mycket pengar du vill spendera. Frisören kommer också att fråga dig om du bara ska använda löshåret bara för en kväll eller för längre tid. Har du rakt hår använder man ofta clip in löshår och weave passar bättre om du har lockigt hår.

Hur ofta ska jag tvätta mitt löshår?

Man ska inte tvätta håret för ofta när man har äkta löshår, felet många gör är att de tvättar håret varannan dag vilket är alldeles för ofta. Frisörer rekommenderar man tvättar håret max två gånger i veckan, helst inte mer än en gång. Man ska alltid vara mycket försiktigt med löshåret när det är blött eftersom det då är så skört. Använd en mjuk hårborste, gärna en svinborste när du reder ut tovor och en specialborste för dina extensions. Undvik balsam när du har äkta löshår, använd istället en leave-in-spray som är mildare för håret.