Den som vill ha ett modernt köpcentrum vet att det är otroligt viktigt med aktiviteter som passar för stora och små. Även om man kommer i syftet att handla kläder så är det ofta så att man har folk med sig som inte alls orkar med den här typen av utflykter. Vuxna och barn kan behöva underhållning så att de inte blir otåliga medan den som ska klara av shoppingen rör sig mellan de olika butikerna. I Nacka Forum så behöver man aldrig känna sig otålig. Här finns en miljö som gör att man kan andas och att man hela tiden har något spännande att se fram emot. Detta köpcentrum har sedan start satsat på utställningar, modevisningar och uppträdanden som man kan ta del av från centrets olika delar.

Shopping när den är som bäst

Shopping är som bäst när man får tillgång till bra butiker och i ett avslappnat format. I Nacka Forum så rör man sig mellan olika våningar men planlösningen är öppen och man kan se mellan de olika planen på ett smart sätt. Med rulltrappor och vanliga trappor så tar man sig snabbt mellan olika våningar och även om detta köpcentrum bjuder på många olika butiker så är det lätt att orientera sig och att hitta. För den som aldrig varit här så blir det till ett fantastiskt äventyr där det finns många butiker som man annars inte räknar med i ett köpcentrum som ligger i en Stockholmsförort. Här finns exklusiva märken såväl som det mer alldagliga, och det gör att man alltid finner något som passar ens smak och ens budget.

Unika evenemang

Unika evenemang kan innebära att det blir någon form av show mitt i centrum. Den här kan man se på från högre plan eller kanske i publiken alldeles vid scenen. När det är tal om musik och svenska artister så är det klart att man gärna vill ha en plats så långt fram som möjligt och då får man se till att komma i god tid. Nacka Forums evenemang kan kretsa omkring allt från populärkultur till det som man säljer i köpcentret. Det kan alltså bli tal om modevisningar och teknikshower så man bör se till att komma när det handlar om ett tema som man är särskilt intresserad av. Lokalt så är man väl medvetna om allt kul som pågår i Forum Nacka men det kommer även besökare från andra delar av Stockholm just för att evenemangen håller en så hög klass.

Film och annat kul

För barn så finns det något som kallas för 5D film och som är en slags film för alla sinnen. Det här är en form av bio som inte pågår i mer än 5 minuter och som kan vara en fantastisk upplevelse för de små som har tröttnat på att prova kläder och vandra i butiker där man mest ser långa ben och stora kläder. För barn så ordnas det även särskilda evenemang där man som förälder kan koppla av en stund och se på medan de små har roligt. Är man fler vuxna så kan man ju dela på sig så att en har koll på de små medan den andra får chansen att shoppa i det vackra köpcentret.

Vad händer just nu?

Om du undrar vad som händer just nu så kan du förstås åka till Nacka för att se. Det är bara att ta buss ut till Nacka från Slussen och hoppa av alldeles vid Nacka Forums portar. När du är framme så kommer du garanterat att finna något intressant men den som vill planera kan förstås läsa på om det som sker just nu på den hemsida som Nacka Forum driver. Det finns givetvis parkering som är gratis för den som kommer med bil.